Iedereen heeft een huishoudboekje in excel, jij ook?

Ondanks dat de economie weer langzaam aantrekt hebben steeds meer mensen een huishoudboekje in excel. Niet vreemd vinden wij. Toen de economie nog volop floreerde en iedereen geld in overvloed leek te hebben had niemand het over een huishoudboekje. Maar toen de crisis kwam gingen steeds meer mensen een huishoudboekje bijhouden. Logisch, er moest orde op zaken gesteld worden. De meeste mensen hadden een vaag beeld  van wat er binnen kwam maar helemaal geen beeld van wat er allemaal uit ging. Daar moest verandering in komen. Met behulp van een, soms simpel, huishoudboekje hebben een hoop mensen en gezinnen hun financiën weer op orde gekregen.

Bedrijven met een huishoudboekje!

En dit fenomeen zien we nu ook bij bedrijven, gemeente en zelfs landen . “huh, bedrijven hebben toch een administratie?”.  Ja natuurlijk hebben zij een administratie. Maar je ziet steeds vaker in het nieuws dat bedrijven en grote verenigingen spreken over hun huishoudboekje. Het is dus al een algemeen geaccepteerd iets dat mensen en bedrijven een huishoudboekje bijhouden en, belangrijker, zich hier strikt aan houden.

Zo lezen we dat Feyenoord zich strikt aan het huishoudboekje moet houden in het AD. Technisch directeur van Geel legt in dit artikel uit waarom Feyenoord geen grote investeringen doet zoals andere voetbal clubs dat wel doen. En op nu.nl lezen we dat Curacau zijn huishoudboekje weer op orde heeft. Ook de gemeente Zwolle heeft tegenwoordig zijn huishoudboekje weer op orde, lazen we op oproep flevoland. Je leest het dus goed. Iedereen en alles heeft een huishoudboekje en staat er hier door weer financieel gezond voor.

Heb jij al een huishoudboekje in excel?

Mocht je dus nog geen huishoudboekje in excel hebben raden wij je aan er snel één te gaan maken. Mocht je dit nou te veel werk vinden of heb je gewoon niet zo veel verstand van financiën check dan onze aanbieding. Wij geven bij aankoop van ons huishoudboekje GRATIS een e-book over Besparen weg. Je slaat dus 2 vliegen in 1 klap.

Bekijk hier de aanbieding.

 

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(http://www.mijn-huishoudboekje.nl/wp-content/uploads/2015/06/Slider-over-Ons-vaag.jpg);background-color: #ffffff;background-size: cover;background-position: center center;background-attachment: scroll;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 550px;}