Inzicht door overzicht

Heb jij al inzicht in jouw financiële situatie? Ben jij financieel gezond? Weet jij wat je inkomsten zijn? Sta jij nooit rood? En een nog belangrijkere vraag is: Weet jij wat je uitgeeft? Als jij op 1 van deze vragen met NEE kan beantwoorden wordt het tijd om een huishoudboekje bij te gaan houden.

Voordelen van een huishoudboekje zijn:

  1. Je weet wat je inkomsten zijn.
  2. Je weet precies wat je uitgaven zijn.
  3. Je krijgt hierdoor inzicht in je vaste en variabele lasten.
  4. Je krijgt inzicht in hoeveel geld je elke maand kan sparen en hoeveel geld je elke maand moet begroten.
  5. Je ziet als je jouw huishoudboekje elke week netjes bijhoudt precies nog hoeveel je die maand kan uitgeven (hier kan je dus rekening mee houden).
  6. Door bij te houden wat je uitgeeft, ga je zuiniger met je geld om.

Nadelen van een huishoudboekje zijn:

  1. Elke week een date.
  2. Meer nadelen zijn er niet!

Er zijn op internet veel gratis huishoudboekjes te vinden, maar dit zijn vaak ingewikkelde excel bestanden of er zit iets anders achter, zoals een mailadres wat je moet opgeven! Ook vind je op internet veel online huishoudboekjes en apps die gratis beginnen, maar als je een uitbreiding wilt, moet je maandelijks gaan betalen. Die uitbreiding heb je meestal al snel nodig. Het grootste nadeel hiervan is dat je je gegevens moet bloot stellen, ook je bankgegevens en dat is iets waar je ook in deze tijd mee moet uitkijken. Hier zit toch een risico aan verbonden.

Snel een eenvoudig huishoudboekje

Wil jij een snel en eenvoudig een financieel overzicht? Wil jij geen risico lopen en geen lastige aanmeldprocedures ondergaan? Wil jij je huishoudboekje veilig voor jezelf houden? Wij hebben de oplossing! Wij hebben namelijk Mijn Huishoudboekje ontwikkeld, die deze eigenschappen bezit.
Met Mijn Huishoudboekje krijg je namelijk snel en eenvoudig je financiën in een duidelijk en overzichtelijk excel bestand. Deze heeft een eigen code, waardoor andere mensen op je computer niet zomaar in dat bestand kunnen komen. Alleen jij bepaald wie er bij kan dus!

Wat je vooral niet moet vergeten is een date met Mijn Huishoudboekje. Maak met jezelf een afspraak op een tijdstip wat jou het beste uit komt en ga dit wekelijks doen. Het is misschien niet het leukste klusje om te doen maar een date klinkt best leuk en je gaat er veel profijt van hebben.

Eenmalig investeren en de rest van je leven een goed huishoudboekje, waardoor je een financieel gezond leven tegemoet gaat. Wie wil dat nu niet? Als jij dit wilt, wacht dan niet langer en bestel nu Mijn Huishoudboekje!

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(http://www.mijn-huishoudboekje.nl/wp-content/uploads/2015/06/Slider-over-Ons-vaag.jpg);background-color: #ffffff;background-size: cover;background-position: center center;background-attachment: scroll;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 550px;}