Het vinden van een uitdagende bijbaan

Ben je van plan om naast je huidige baan en nog een bijbaan te zoeken om het financiële plaatje recht te trekken? Natuurlijk is dat goed, maar de juiste baan moet wel gevonden worden om het leuk te houden. Maar hoe zorg je ervoor dat jij zelf deze baan kunt vinden of dat de baan jou kan vinden? Met een aantal praktische tips kan je ervoor zorgen dat het voor een werkgever aantrekkelijk wordt om eens met jou in gesprek te gaan.

Een aantrekkelijk CV

Om goed in de smaak te vallen bij recruiters of potentiële werkgevers is het verstandig om je CV op een goede manier op te stellen. Zo doe je er goed aan om te laten zien wie je bent. Plaats dus een foto op de CV om direct contact te maken. Daarnaast is het goed om een CV altijd aan te passen voor de baan waarin je gaat solliciteren.

Sollicitatie

Voordat de sollicitatie begint is het goed om op tijd te komen. Wij zeggen altijd; beter een kwartier te vroeg dan 1 minuut te laat. Daarnaast is het verstandig om te allen tijde jezelf te zijn, maar wel gedeeltelijke in te spelen op de werkgever en het bedrijf. Wanneer je bij een advocatenkantoor of een accountant gaat solliciteren is het verstandig om in pak te komen. Bij een bloemenveiling of een baan in de horeca zal dit natuurlijk niet van je verlangd worden en dan moet je altijd iets aantrekken waar je jezelf goed bij voelt. Het is daarnaast belangrijk om zelf verzekerd over te komen. Lees je van te voren dus goed in zodat je verstand van zaken hebt.

Zoek je nog een baan in de horeca en ben je woon achtend in Amsterdam of omstreken? Ga dan naar hét horeca uitzendbureau van Amsterdam. Zo weet je welke banen er worden aangeboden, wat zij jou kunnen bieden en wat je kan verwachten.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(http://www.mijn-huishoudboekje.nl/wp-content/uploads/2015/06/Slider-over-Ons-vaag.jpg);background-color: #ffffff;background-size: cover;background-position: center center;background-attachment: scroll;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 550px;}